Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Hét Compliment van Drenthe 2023

Gepubliceerd op:
Hét Compliment van Drenthe 2023

Hét Compliment van Drenthe is een initiatief van de provincie Drenthe. Iedere groep vrijwilligers, van klein tot groot, maakt kans op Hét compliment van Drenthe voor hun onmisbare bijdrage aan een mooier en socialer Drenthe. Met Hét Compliment waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor hun vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe.

Hét Compliment is bedoeld voor vrijwilligers die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier samenwerken. Vorig jaar ging Hét Compliment naar Stichting Dierenweide Stroomdal. De vrijwilligers van Stichting Dierenweide Stroomdal zorgen ervoor dat iedereen welkom is en dat iedereen mee kan doen. Elke dag zetten zij zich samen in om de dieren en planten te verzorgen.

Gelijke kansen
Dit jaar staat het thema 'gelijke kansen' centraal. Gelijke kansen houdt in dat iedereen zich kan ontwikkelen en kan deelnemen aan de samenleving, zowel op sociaal als economisch gebied. Gedeputeerde Yvonne Turenhout benadrukt: "Het doet er niet toe waar je wieg gestaan heeft, iedereen verdient gelijke kansen voor de toekomst. Ik ben enorm trots op de vele vrijwilligers in Drenthe die ervoor zorgen dat inwoners kunnen deelnemen aan de samenleving. Ze zijn onmisbaar voor dorpen, wijken en buurten. Samen werken we aan een sociale en levendige provincie Drenthe."

Procedure
Na de aanmeldingsperiode selecteert een onafhankelijke jury vijf genomineerden die op de website van de provincie Drenthe worden gepresenteerd. Op de ‘Dag van de Vrijwilliger’ op donderdag 7 december 2023 wordt de ontvanger van Hét Compliment bekend gemaakt.

Waarom meedoen?
• Kans op € 3.000 voor jouw organisatie
• Versterk de band met je vrijwilligers
• Bekendheid voor jouw organisatie
• Extra aandacht voor gelijke kansen

Doe mee!
Werken jullie als vrijwilligersorganisatie aan gelijke kansen? Inspireer je anderen en werk je samen? Doe dan mee en maak kans op Hét Compliment van Drenthe 2023! Meld je eigen organisatie/initiatief vanaf 4 t/m 30 september 2023 aan of nomineer een andere organisatie via het aanmeldformulier.

Lees hier meer informatie over Hét Compliment van Drenthe.

Foto's

Bekijk ook

Zomersluiting kantoor VIP!

11-07-2024
  Het kantoor van VIP! Tynaarlo is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten. Het VIP! is in die periode wel per mail …
Lees meer over Zomersluiting kantoor VIP!
 

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

30-05-2024
Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopj…
Lees meer over Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers
 

Kennisboostweek Vrijwilligerswerk

12-03-2024
  De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) organiseert van 18 t/m 22 maart 2024 de Kennisboostweek Vrijwilligers…
Lees meer over Kennisboostweek Vrijwilligerswerk