Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Horecabon voor vrijwilligers

Gepubliceerd op:

Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo dit jaar ook weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo of in de gemeente woont en ergens anders vrijwilliger is.

Miguel Ririhena, wethouder sociaal domein, verwoordt het als volgt: “Een gemeenschap draait op vrijwilligers. Zij die dienend zijn aan de samenleving, veelal onzichtbaar maar bovenal onmisbaar. Daarom lof en waardering aan al die vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze gemeenschap.”

In de uitvoering van de actie werkt de gemeente samen met het VIP! Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties.

Het VIP! heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Dat kan t/m zondag 16 juli. Ben je vrijwilliger en wil je de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor je werkt.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen zich t/m 16 juli opgeven via de website van het VIP! Tynaarlo. Of tijdens kantooruren bellen met Neie Naober: 0592 – 749 332. De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.

De bon kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden.

Foto's

Bekijk ook

Hét Compliment van Drenthe 2024

06-09-2024
  Met Hét Compliment van Drenthe waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers voor hun onmisbare bijdrage aan een mooier e…
Lees meer over Hét Compliment van Drenthe 2024
 

Zomersluiting kantoor VIP!

11-07-2024
  Het kantoor van VIP! Tynaarlo is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten. Het VIP! is in die periode wel per mail …
Lees meer over Zomersluiting kantoor VIP!
 

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

30-05-2024
Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopj…
Lees meer over Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers