Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Vijfde Maatschappelijke Beursvloer

Gepubliceerd op:
Vijfde Maatschappelijke Beursvloer

Donderdagmiddag 25 januari organiseert MatchMakers Noord voor de vijfde keer de Maatschappelijke Beursvloer. Dé netwerkbijeenkomst voor ondernemers, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers(organisaties) in de gemeenten Tynaarlo en Groningen.

Matchmakers Noord is een ondernemersnetwerk. Zij stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeenten Tynaarlo en Groningen om de leefbaarheid voor alle inwoners te vergroten. Het is hun missie om verbindingen te leggen tussen bedrijven die iets te bieden hebben én maatschappelijke organisaties en netwerken die een (hulp)vraag hebben. Hulp vindt plaats met gesloten beurzen, liefst in ruil voor een tegenprestatie. Zij bemiddelen in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (faciliteiten, werkervaringsplaatsen).

Iedereen is welkom
Ben je werkzaam in de maatschappelijke sector of ben je ondernemer, professional, buurtinitiator of vrijwilliger? Heb je een vraag met betrekking tot advies. Ben je op zoek naar helpende handen, spullen of een bepaalde faciliteit? Of heb je misschien een mooi aanbod? Kom dan op 25 januari a.s. naar Eelde!

Pitchen
Om te komen tot een mooie verbinding kun je ook een pitch geven op de Beursvloer. Op deze manier zijn er in het verleden veel betekenisvolle verbindingen tot stand gekomen.

Op de website van MatchMakers Noord kun je de vraag en aanbod vinden en zien welke matches er vorig jaar zijn gemaakt.

Aanmelden
Meld je hier aan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Datum: Donderdag 25 januari
Tijd: 16.00 - 19.00 uur
Locatie: Royal Floraholland, Burg. J.G. Legroweg 80 Eelde.

Foto's

Bekijk ook

Zomersluiting kantoor VIP!

11-07-2024
  Het kantoor van VIP! Tynaarlo is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten. Het VIP! is in die periode wel per mail …
Lees meer over Zomersluiting kantoor VIP!
 

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

30-05-2024
Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopj…
Lees meer over Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers
 

Kennisboostweek Vrijwilligerswerk

12-03-2024
  De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) organiseert van 18 t/m 22 maart 2024 de Kennisboostweek Vrijwilligers…
Lees meer over Kennisboostweek Vrijwilligerswerk