Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Vrijwilliger van de maand juli: echtpaar Woltjer

Gepubliceerd op:
Vrijwilliger van de maand juli: echtpaar Woltjer

De heer Woltjer uit Zuidlaren heeft zijn vrouw opgegeven voor de titel Vrijwilliger van de maand. Zij is al 20 jaar vrijwilligster bij woonzorgcentrum Mozaïek in Zuidlaren. Toen bleek dat de heer Woltjer ook al zolang vrijwilliger is bij de Mozaïek, hebben we besloten hen beiden met de titel voor juli te eren.

‘Bescheidenheid siert de mens’, zegt men wel. Deze bescheidenheid zien we vaak bij vrijwilligers: ze vinden het heel gewoon wat ze doen. Wij vinden het heel bijzonder en zijn blij dat ze zich inzetten voor de maatschappij. Daarom zetten wij hen dan ook maandelijks in het zonnetje.

Ook de heer Woltjer is een bescheiden mens en vindt wat hij doet heel gewoon, maar het vrijwilligerswerk van zijn vrouw verdiende volgens hem wel aandacht. Toen bleek dat hij net zo lang vrijwilligerswerk voor de Mozaïek doet, vonden we dat hij deze titel samen met zijn vrouw verdient.

Op blz. 3 van De Krant van Tynaarlo van vorige week woensdag lees je alles over het vrijwilligerswerk van het echtpaar Woltjer.

Foto's

Bekijk ook

Zomersluiting kantoor VIP!

11-07-2024
  Het kantoor van VIP! Tynaarlo is van 22 juli t/m 9 augustus gesloten. Het VIP! is in die periode wel per mail …
Lees meer over Zomersluiting kantoor VIP!
 

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

30-05-2024
Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopj…
Lees meer over Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers
 

Kennisboostweek Vrijwilligerswerk

12-03-2024
  De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) organiseert van 18 t/m 22 maart 2024 de Kennisboostweek Vrijwilligers…
Lees meer over Kennisboostweek Vrijwilligerswerk