Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Vrijwilliger van de maand mei: Cees Kosse

Gepubliceerd op:
Vrijwilliger van de maand mei: Cees Kosse

 

Cees Kosse is uitgeroepen tot Vrijwilliger van de maand mei vanwege zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor Tynaarlo Lokaal.

Cees Kosse (links op de foto) is al meer dan 20 jaar vrijwilliger bij Tynaarlo Lokaal (RTV Tynaarlo). Hij is de drijvende kracht achter de lokale omroep in onze gemeente. René Glade heeft hem daarom aangemeld voor de titel ‘Vrijwilliger van de maand’. Op een woensdagmiddag werd Cees overvallen door een hele delegatie collega’s en familieleden die de overhandiging van het verrassingspakket die bij de titel hoort, niet wilden missen. Kosse werd onder anderen verrast door de aanwezigheid van zijn vrouw en zoon, voorzitter Jacob van Gelder, enkele collega’s, medewerkers van Ons Dorpshuis en de medewerkers van Neie Naober voor het kerngebied Eelde.

Onze medewerker overhandigde de vrijwilliger een verrassingspakket van Jumbo Pepping Eelde. Ondanks de vele van tevoren op de hoogte gestelde aanwezigen, was het voor Cees Kosse een grote verrassing. Zelfs zijn dochter die op Ameland zat, kon via videobellen de ‘overval’ bijwonen.

(Foto: Martin Druppers)

Kennisboostweek Vrijwilligerswerk

12-03-2024
  De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) organiseert van 18 t/m 22 maart 2024 de Kennisboostweek Vrijwilligers…
Lees meer over Kennisboostweek Vrijwilligerswerk