Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   

FAQ Vrijwilligersbon

FAQ Vrijwilligersbon

 

1. Ben ik een vrijwilliger?

Heb je afgelopen jaar (vrijwillig) gewerkt voor voor een vereniging, stichting of een project zonder winstoogmerk met een maatschappelijk doel in georganiseerd verband? En je ontving hier geen loon voor? En woon je in de gemeente Tynaarlo of doe je vrijwilligerswerk in de gemeente Tynaarlo?

Dan ben je een vrijwilliger en kom je in aanmerking voor de Vrijwilligersbon

 

2. Ik ben vrijwilliger bij meerdere organisaties, krijg ik meerdere bonnen? 

Ja, maar nooit meer dan drie bonnen! Er zijn beperkt aantal bonnen beschikbaar en wij willen graag alle Tynaarlose vrijwilligers een bon toekennen.

 

3. Wanneer en hoe ontvang ik de Vrijwilligersbon?

U ontvangt de bon in de week van 14 tot 18 augustus in uw brievenbus.

 

4. Wat is de waarde van de bon? 

Bij inlevering van de bon kunt u bij de Horeca een kopje koffie of thee krijgen en iets lekkers. Wat dit lekkers is, is aan de Horeca onderneming. Zij bepalen dit zelf.

 

5. Ik wil graag cappuchino in plaats van koffie? Mag dit ook? 

De bon is voor koffie of thee, wilt u liever cappuchino? Dan kunt vragen of dit ook mogelijk is. De Horeca onderneming bepaalt zelf of zij dit honoreren. Het kan dus zijn dat u zelf iets bij moet betalen.

 

6. Ik wil samen met mijn vrijwilligersgroep iets gaan drinken, is dit ook mogelijk?

Jazeker, maar laat dit de horecaonderneming van te voren weten, dit voorkomt teleurstellingen mocht er niet genoeg zitplaatsen zijn.

 

7. Wat gebeurt er met mijn gegevens? 

Uw adres gegevens worden gedeeld met degene die de bonnen zal versturen. De gemeente draagt zorgt voor het versturen van de bonnen. De gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt en zal in november 2023 worden verwijderd.

 

8. Ik ben een maatschappelijke organisaties en ik wil graag mijn vrijwilligers aanmelden voor de Horecabon. Mag ik deze gegevens met jullie delen? 

Ja, dit mag als u toestemming heeft van uw vrijwilligers. Heeft u dit niet dan kunt u hen vragen of zij bezwaar hebben.